A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Träningstider

Cykelhjälm är obligatoriskt

LANDSVÄG

Samling: Gamla Tingshuset vid Gamla bron, KARTA

Onsdagar kl 18:00 (med bra lampa fram och bak)

Cross eller MTB

Lördagar kl 10:00

Cross eller MTB
Långpass

MTB-TRÄNING, samling KARTA

Måndagar

Onsdagar

SKRIDSKOR: 

Rullskridskor

Kalender

Cykelnyheter

Rapport från Frykdalen 29/4-1/5 2016

Skapad 2016-05-09

Frykdalens 3-dagars består av fyra etapper:

Bergsprolog 2,1km 10% snittlutning!

Jag och Johan kom till prologen riktigt taggade. . Jag körde på i ett bra tempo uppför backen och lyckades komma in på en fin 15:e plats!

Något har tydligen hänt med Johan sedan en sjukdomsvecka för några veckor sedan och har långt ifrån varit densamma som innan- Johans ord: -endast  legat på 65-70% av intervalltiderna på samma effekt som innan sjukdomsveckan, så något hände där.  Startade både Knivsta GP, Kinnekulle och nu Fryksdalen i väldigt dålig form och en teori att jag fortfarande har bakterier kvar i kroppen.  Kändes segt redan på uppvärmningen. Tog nu ut mig till max på prologen och var på gång mot en riktigt bra tid, men fick kraftig mjölksyreförgiftning- Innan sjukdomen hade det högst troligen fungerat hela vägen på denna intensitet, om inte högre. Det mentala att jag tidigare hade klarat det på denna intensitet gjorde att just huvudet pressade mig till förgiftningen.  Synd att jag sedan inte kunde hjälprytta för Erik när han körde så bra under resterande helgen, utan tyvärr fick lägga ner helgen och känna att jag svek Erik som ändå gjorde det OERHÖRT bra på egen hand!.

Tempolopp 30km

Morgonen efter var det dags för tempoloppet. Jag åkte dit ensam när Johan kändes sig dålig efter gårdagen. Väl under loppet hade jag en bra känsla, var lite osäker när jag tyckte en lite svacka kom efter vändningen. Men var nöjd med loppet när jag kom i mål. Efter en halvtimme kom resultatet och jag hade kommit 3:a! Ett helt grymt resultatet. Är oerhört nöjd!

GP 9*4,2km

På eftermiddagen på lördag var det ett GP-lopp. Har bara cyklat ett GP tidigare och då gick det inte bra. Var spände på hur jag skulle klara alla kurvor och igång drag. Var lite orolig efter 4-5 varvet men fick bättre ordning på cyklingen efter det och lyckades gå i mål med klungan på en 20:e plats

Linjelopp 135km

Söndag var det dags för avslutande linjeloppet. Var i stora delar ett lugnt lopp men med en hel del utbrytningsförsök. Jag försökte komma iväg några gånger men alla försök fångades in. Gick i mål med klungan på en 29:e plats efter att 2 man varit på utbrytning redan på 2a av 3 varv.  En tredje bryggade ikapp under varvningen

Sammanlagt Frykdalens 3-dagars:

Hamnade på en grymt fin 4:e plats! Jag är fantastiskt nöjd med det resultatet. Hade inte trott att det skulle kunna gå att det inte skulle kunna gå så bra!

 

Resultat finns på Frykdalens 3-dagars Facebook och Skogshall CK Hammarö hemsida:

https://www.facebook.com/Fryksdalens-3-dagars-fd-Hammarö-3-dagars-355083731170464/

 

http://idrottonline.se/SkoghallsCK-Hammaro-Cykel/Fryksdalens3-dagars2016